Najedzona Karczma.
To spontaniczna radość!
Wspólne gotowanie podczas spędzania razem wolnego czasu. Spotkanie integracyjne w połączeniu z kulinarnym kunsztem gotowania, pokazem i degustacją stanowi doskonałe narzędzie do budowania i wzmocnienia zespołu pracowników różnych szczebli. Mają oni szansę na lepsze poznanie siebie, efektywniejszą pracę, a także dalsze doskonalenie swoich zawodowych umiejętności wzbudzonych pod czas kulinarnych wyzwań.
Poznanie tajników sztuki kulinarnej, w trakcie niespiesznego przygotowania posiłków, jak i różnych konkurencji grupowych przełamiemy pierwsze lody, stereotypy i wzbudzimy prawdziwą zespołową integrację.
Nie ma w niej bowiem mowy o podziale pracowników na tych lepszych i gorszych.
Wszyscy pracują na tym samym poziomie, zarówno przełożeni jak i podwładni.
Integracyjne spotkanie, z przygotowaniem posiłków w tle, pozwoli lepiej poznać się, stać się bardziej zadowolonym i szczęśliwym.
Przy wspólnym gotowaniu w przyjemnej atmosferze i niecodziennych okolicznościach wszyscy odkrywają u siebie nowe umiejętności, które w przyszłości mogą okazać się niezwykle cenne dla firmy.
Pokaz szefa kuchni pstrąga spod młyńskiego koła na wiele sposobów :
„Pstrąg a la kobra”
„Pstrąg w jarzynach”
„Pstrąg z migdałami pieczony w maśle”
Degustacja:
– win,
– herbat,
– kaw,
– degustacja serów,
– swojskiego chleba ze smalcem i kiszonym ogórkiem.
Smaczna wspólna integracja i biesiada doda 100% satysfakcji 🙂